Trangia Multidisc 25

80 kr.

Opdag alsidigheden ved Trangia Multidisc 25 – et must-have til udendørs madlavning. Fuldend din madoplevelse med dette alsidige tilbehør.

Køb her

Varenummer (SKU): 9613601959625012 Kategori:

Trangia Multidisc 25 er det ultimative tilbehør til dit Trangia stormkøkken, der giver dig mulighed for at udvide dine madlavningsmuligheder på en praktisk og funktionel måde. Denne multifunktionelle disc kombinerer en række nyttige funktioner, herunder et låg, dørslag, skærebræt og sneunderlag i én kompakt enhed.

Med en omkreds på 21 cm passer Trangia Multidisc 25 perfekt til Trangia model 25 og 18 cm til model 27, hvilket gør den alsidig og kompatibel med en række Trangia stormkøkkener. Denne multidisc er designet med fokus på letvægt, hvilket gør den ideel at medbringe på vandreture, campingture eller andre udendørs eventyr, hvor hver gram tæller.

Med Trangia Multidisc 25 har du alt, hvad du behøver for at forberede og servere lækre måltider under åben himmel. Brug den som et låg til at holde varmen inde, som et dørslag til at dræne vand fra pasta eller grøntsager, som et skærebræt til at forberede dine ingredienser, eller som et isolerende underlag til at beskytte din mad mod sne og kulde.

Med sit holdbare og alsidige design er Trangia Multidisc 25 den perfekte følgesvend til dit Trangia stormkøkken og en pålidelig partner, der vil gøre din udendørs madlavning til en leg. Uanset om du er en erfaren outdoor-entusiast eller en nybegynder, vil denne multidisc give dig den ekstra funktionalitet og bekvemmelighed, du har brug for til at nyde dine udendørs eventyr endnu mere. Så tag din Trangia Multidisc 25 med på din næste tur og lad den hjælpe dig med at skabe uforglemmelige madoplevelser under åben himmel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangia Multidisc 25”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.